Stockholm

Byggnadsfysikspecialist

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fukt- och energifrågor i byggsektorn. Vi ser ett stort behov i våra projekt av en kombinerad kunskapsprofil där du säkerställer en hållbar byggnad genom att arbeta som fuktsakkunnig och energisamordnare i byggprojekt.

Som konsult på Raksystems arbetar du i program- och projekteringsskedet med att bl.a. upprätta fuktsäkerhetsbeskrivning, granska konstruktionsritningar, utföra fuktberäkningar, energiberäkningar och delta i projekteringsgruppens möten som rådgivare och sakkunnig. Du är även delaktigt i produktionsfasen och upprättar planer för uppföljning ur fukt och energiperspektiv för att säkerställa en hållbar byggnad.  

Vi erbjuder även våra kunder att utföra mätningar avseende lufttäthet och fukt i material och det finns goda möjligheter att få delta i detta arbete för att få praktisk erfarenhet av var det brukar gå fel i byggprojekt. 

Vi söker dig som har relevant utbildning. Gärna några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tycka om att träffa kunder ute i fält. Tjänsten kräver att man trivs med att ha flera uppdrag på gång samtidigt och är van med att arbeta i en flexibel och föränderlig arbetssituation och att man är driven av att nå resultat i projekten.

Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten  – kontakta Per Claesson HR chef i Stockholm 08-464 66 21.

Ansökan skickas till ansokan@raksystems.se.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp